13-03-08

Hot or not hot

heetDe pornosnor is een opkomende trend.  Goed nieuws voor snorrenfans maar ik pas, liever een 5 o’clock shadow na een dagelijkse scheerbeurt dan een behaard gezicht. Not Hot.

Pure alcohol is ook aan een comeback toe na alle coctails en Breezer’s.  Fijn voor mij, nu ik besloten heb te stoppen met alcohol wordt het een trend!  Not Hot.

Babyboom.  Vanochtend nog zat er een geboortekaartje plus uitnodiging voor een babydrink in de bus, van een koppel die mij jaren geleden de toegang tot hun hippe club ontzegd hebben (ten tijde van Foxy + X).  Aangezien ik geen wederhelft noch kindjes heb gaat deze trend ook aan mij voorbij.  Not Hot.

 

Trouwens, ik heb zitten nadenken over hoe moeilijk ik het heb om een wederhelft te vinden want eerlijk is eerlijk, ik mag er best wel zijn.  Niet dat ik op zoek ben naar de ware, ver van dat.  Het zou wel leuk zijn eens met z’n tweetjes dingen te doen, iemand anders om de vuilniszak van het derde verdiep langs de trappen naar buiten te zeulen, iemand tegen wie ik tegenaan kan vleien ’s nachts wanneer het buiten stormt en ook omdat ik aan seks toe ben.  Geen betekenisloze seks met een onbekende maar vlinders-in-je-buik seks met iemand die mag blijven slapen en die een glimlach op je gezicht tovert wanneer je eraan denkt.

 

Ik dacht iemand te ontmoeten tijdens ’t sporten want zo heb je meteen wat gemeen met elkaar en ’t is bewezen dat koppels die elkaar in een roes ergens in een bar ontmoeten minder lang meegaan dan degene die elkaar elders tegenkomen.  In 't zwembad drijven er een hoop mooie exemplaren maar langer dan drie tellen aandacht krijg ik niet.  Ik heb erover nagedacht en ik weet waardoor het komt.  In een ideale wereld zouden we de liefde van ons leven tegenkomen zelfs wanneer we ongeschminkt, ongekamd en in flanellen trainingspak naar de winkel om de hoek sloften en daar zou hij staan.  Helaas dwaas.  Daarom ruil ik voortaan mijn badpak in voor mijn bikini.  Badmuts misschien ook beter af.  Na ’t zwemmen in ’t stomende bubbelbad ontspannen en kijken wie er volgt.

 

Wordt vervolgd ..

11:46 Gepost door Foxy in Liefde | Permalink | Commentaren (8) |