31-01-08

Een kort nachtje

Wie mijn verhalen al wat volgden zullen me waarschijnlijk met de vinger toewijzen na wat ik nu ga opbiechten.  Diep ademhalen .. go:

Vannacht om 00.30 zat ik nog niet moe genoeg wat op de pc te tokkelen toen ik een telefoontje kreeg, van hem.  'Alloo?', nam ik aarzelend op. 'Heyla flufje, slaap jij nog niet? Zou ik dan eventjes passeren tot bij jou voor een babbeltje en zo?  Of liever niet?  Nee he, of toch wel?  Zeg het maar.'  Da's echt typisch hem, niet kunnen beslissen wat liefdesaffaires betreft.  Is toch teken van bindingsangst.

Brandend van verlangen besloot ik impulsief om alle beloftes die mezelf gemaakt had besloot ik overboord te gooien voor een laatste záaalige nacht met hem.  Liefde IS impulsief.

Vijf minuten later stond hij al aan de deur, had amper tijd voor sexy shortje aantrekken, wat last-minute makeup, paardestaart los en me nonchalant over zedel drapperen.

Hij kwam stilletjes binnen en toen ik hem zag ging mijn hartslag omhoog als wanneer je de 'MoL' opnieuw tegenkomt na tijden van niks meer.. Het voelde zo goed hem weer tegen me aan te voelen, zijn sterke armen rond mij.

Na wat keuvelen werden we beiden moe en gingen slapen, samen.  In 't midden van de nacht werd ik wakker van de kou, dit was ik niet gewoon met hem want we sliepen altijd als twee kreeftjes vernesteld in elkaar, hoe dichter, hoe liever maar nu lag hij daar aan 't verst uiteinde van 't bed.  Begreep 't niet goed.  Heb hem terug naar me toegetrokken en algauw was er van afstand geen sprake meer.  The best sex I've ever had.

Daarna nog wat knufjes maar de ongenadeloze alarmbel dwong ons uit bed.  Nog voor ie de deur opendeed wist ik dat dit de allerlaatste keer zou zijn.

Traantjes prikken, nog een paar keer diep ademhalen en hop, 't leven wacht op me.  Met of zonder hem.

Ik weet wel, 'Foxy, wat doe je nu jezelf weer aan?'  Ik weet het heel goed, maar die ene nacht waren die paar traantjes goed waard.

Ik durf haast niet aan het kussen te komen waarop hij zijn heerlijke lichaamsgeur heeft achtergelaten dus ik ga er zo fragiel als mogelijk mee om.  Tot er geen geur meer is en ik weer in de verleiding kom om hem te bellen.  Maar nee, nee, nee: jullie zijn mijn getuigen: hij wil me niet meer als liefje dus moet ik blijven afstand houden, correct?

Na één kort nachtje van die o zo intieme en vertrouwde passie, tederheid en liefde.

Back to reality, over and out.

11:30 Gepost door Foxy in Liefde | Permalink | Commentaren (6) |

29-01-08

Mijn ex

Nieuw lief

Hij zag er nog steeds even goed uit als in mijn herinneringen.  Het was wel donker buiten dus ik troost me met de gedachte aan de wallen onder zijn ogen van 't vele werken, schrale huid omdat ik hem niet meer insmeer tijdens massages en als ik me niet vergis stond hij er even nerveus bij als ik.  Misschien miste hij me toch nog.

Dan viel mijn oog op de damesfiets die voor zijn deur stond.  Dan denk ik aan hoe hij me al in weken geen sms'je meer stuurde.  'Heb je al een ander liefje?', vraag ik hem.  'Een ander lief?', hij lacht mijn vraag weg, mijn blik ontwijkend.  Toen wist ik het.

Het hoort niet zo te zijn, ik heb meer recht op een nieuw lief dan hij, tenslotte is hij degene met bindingsangst!  Tot nu toe, haast een jaar na de breuk, ben ik nog niemand tegengekomen die mijn hart sneller doet slaan.  Toch niet in nuchtere toestand en nu ik besloten heb niet meer te drinken al helemaal niet meer! 

Mijn ex heeft een ander lief .. ai.

18:56 Gepost door Foxy in Liefde | Permalink | Commentaren (4) |

28-01-08

Sporty spice

zd1

Omdat ik niet kan eten - zonder toe te vetten -wat Nigella Lawson allemaal zo 'luscious' vind, moet ik sporten en op mijn lijn letten.  Ongelooflijk toch wat en hoe die vrouw allemaal kookt, het lijkt haast sadistisch hoe ze lepels gesmolten chocolade in haar mond steekt. 

Nu ja, vandaag dus gaan velokoersen langs de dijk, het was redelijk zonnig maar met een venijnige noorderwind waardoor ik fors moest stampen om moeiteloos lijkend vooruit te komen.  Vorig weekend ben ik ziek geworden met een hardnekkige koorts en pijn in de nieren, wat duidt op (weeral) een blaasonsteking.  De koorts maakte dat ik me nog steeds wat trillerig en zwakjes voelde maar ik hield vast aan het beeld dat in mijn terugkeer lekker zou zweven met de wind op mijn rug, mt mijn glanzende lokken spelen.

De lokken zwiepten echter alle kanten op waardoor ik 't constant uit mijn gezicht veegde, tevergeefs, wat voor nog meer onevenwicht zorgde.  Bijna zigzag in de wind, gelukkig niet zoveel volk en ondanks mijn akrobatische toeren zuchtte ik toch van geluk want dit deed deugd.

Tot ik niet langs een groep go-carts kon en noodgezaakt door 't zand moest rijden dat op de zeedijk gewaaid was.  Iedereen die al op zacht zand gereden heeft weet dat dit helemaal niet makkelijk is en het zal je niet verbazen dat ik slipte en vlak voor de lachende carters viel.  Snel opgestaan en met beschaafde handen verder gefietst, hier en daar nog geslipt.

Van moeiteloos dus geen sprake meer.

00:40 Gepost door Foxy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (4) |