31-01-08

Een kort nachtje

Wie mijn verhalen al wat volgden zullen me waarschijnlijk met de vinger toewijzen na wat ik nu ga opbiechten.  Diep ademhalen .. go:

Vannacht om 00.30 zat ik nog niet moe genoeg wat op de pc te tokkelen toen ik een telefoontje kreeg, van hem.  'Alloo?', nam ik aarzelend op. 'Heyla flufje, slaap jij nog niet? Zou ik dan eventjes passeren tot bij jou voor een babbeltje en zo?  Of liever niet?  Nee he, of toch wel?  Zeg het maar.'  Da's echt typisch hem, niet kunnen beslissen wat liefdesaffaires betreft.  Is toch teken van bindingsangst.

Brandend van verlangen besloot ik impulsief om alle beloftes die mezelf gemaakt had besloot ik overboord te gooien voor een laatste záaalige nacht met hem.  Liefde IS impulsief.

Vijf minuten later stond hij al aan de deur, had amper tijd voor sexy shortje aantrekken, wat last-minute makeup, paardestaart los en me nonchalant over zedel drapperen.

Hij kwam stilletjes binnen en toen ik hem zag ging mijn hartslag omhoog als wanneer je de 'MoL' opnieuw tegenkomt na tijden van niks meer.. Het voelde zo goed hem weer tegen me aan te voelen, zijn sterke armen rond mij.

Na wat keuvelen werden we beiden moe en gingen slapen, samen.  In 't midden van de nacht werd ik wakker van de kou, dit was ik niet gewoon met hem want we sliepen altijd als twee kreeftjes vernesteld in elkaar, hoe dichter, hoe liever maar nu lag hij daar aan 't verst uiteinde van 't bed.  Begreep 't niet goed.  Heb hem terug naar me toegetrokken en algauw was er van afstand geen sprake meer.  The best sex I've ever had.

Daarna nog wat knufjes maar de ongenadeloze alarmbel dwong ons uit bed.  Nog voor ie de deur opendeed wist ik dat dit de allerlaatste keer zou zijn.

Traantjes prikken, nog een paar keer diep ademhalen en hop, 't leven wacht op me.  Met of zonder hem.

Ik weet wel, 'Foxy, wat doe je nu jezelf weer aan?'  Ik weet het heel goed, maar die ene nacht waren die paar traantjes goed waard.

Ik durf haast niet aan het kussen te komen waarop hij zijn heerlijke lichaamsgeur heeft achtergelaten dus ik ga er zo fragiel als mogelijk mee om.  Tot er geen geur meer is en ik weer in de verleiding kom om hem te bellen.  Maar nee, nee, nee: jullie zijn mijn getuigen: hij wil me niet meer als liefje dus moet ik blijven afstand houden, correct?

Na één kort nachtje van die o zo intieme en vertrouwde passie, tederheid en liefde.

Back to reality, over and out.

11:30 Gepost door Foxy in Liefde | Permalink | Commentaren (6) |

Commentaren

vreemd dus hij heeft een nieuw lief en gaat vreemd met zijn ex.

Gepost door: watje | 31-01-08

Reageren op dit commentaar

What the f@çk is dit spannend seg. Eigenlijk zou ik mijn ex ook nog wel is graag tegenkomen :-)

Gepost door: Lazyman | 31-01-08

Reageren op dit commentaar

We all have our needs, i guess...

Gepost door: Mzungu | 31-01-08

Reageren op dit commentaar

Echt wel spannend, maar ik vind het toch niet zo proper van je ex. Met zijn getwijfel doet hij jou, zijn nieuw lief én zijn eigen de duvel aan. Als hij nu eens zou kiezen hé ...

Gepost door: hm | 01-02-08

Reageren op dit commentaar

auuwww toch pijnlijk om de dagen (en weken) erna te beseffen hoeveel pijn er na passie komt...

Gepost door: amber | 01-02-08

Reageren op dit commentaar

dat deed de mijne ook, zijn nieuwe liefje bedriegen met zijn ex. ik dus.
Ik zou het NOOIT meer doen. Het is de pijn niet waard. Het zijn egoisten, ze denken alleen maar aan zichzelf en hun plezier

Gepost door: mieke | 26-03-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.