19-01-08

Het stokje van Chaoot.

stokje 

1. Wat wilde je later worden toen je nog een kindje was

Vanalles en nog wat: gevechtspiloot, zangeres, verpleegster, filmster, detective of journalist.  Zolang ik het maar voor 't zeggen had of beroemd was, misschien zelfs een beetje berucht.  Anything but ordinary!

 2. Wat ben je dan uiteindelijk geworden:

Vanalles en nog wat maar bijna niks van het bovenstaande.  Van secretaresse tot serveester, management assistant, verkoopster enz.  Gevechtspiloot niet vanwege mijn hoogtevrees, verpleegster niet vanwege angst voor naalden, acteren kan ik niet en zingen heb ik afgeleerd nadat ik mezelf vol overgave hoorde Like a virgin zingen op cassette.  Schrijven doe ik nog steeds heel graag maar professioneel is het er niet van gekomen.  Beroemd ben ik niet, misschien een klein beetje berucht ..

3. Hoe wilde je, als kind, er later uitzien:

Ik wilde vooral herinnerd worden, als iemand mysterieus of ongelooflijk interessant.  Rond mijn adolescentie wou ik tot een ongrijpbare hartenbreekster met een killer body with brains uitdraaien.

4. Hoe zie je er nu uit:

Hangt ervanaf, ik vind mezelf wel goed uitgedraaid dankzij de genen van mijn Mediterraanse moeder en Belgische vader.  Er zijn dagen dat ik me dik en log voel, dan weer voelt het alsof de wereld aan mijn voeten ligt.  Perfectionnist die ik ben kan er altijd wel iets bijgeschaafd worden, zoals zovelen.

5. Hoe zag de man van je dromen eruit:

Ach .. beschaamd om het toe te geven maar als 11-jarige had ik een crush op Sonny van Miami Vice.  Erger nog, JC Van Damme .. .  Zolang mijn held me maar zou redden van eender welk kwaad op me loerde.  Tekort aan een vaderfiguur misschien?

6. En wat is het uiteindelijk geworden:

Helaas nog steeds zoals mijn ex .. charmant, grappig, lief, goddelijk goed in bed, zelfstandig, sportief, STOP!!  Uiteindelijk niks dus.  Er bestaan vast wel nog mannen met bovenstaande karaktereigenschappen die geen last hebben van bindingsangst zeker?

7. Hoeveel kinderen wilde je later en op welke leeftijd:

Drie.  Twee meisjes en een jongen of drie meisjes.  Ik had er zelfs al namen voor die ik elk jaar opnieuw in mijn dagboek of agenda schreef.  Nu lijkt mijn kinderwens veraf, bij het gebrek aan de MOL - Man Of my LIfe.

8. Wat is het uiteindelijk geworden, of zal het uiteindelijk worden:

Nul, zie hierboven.  Maar ik sluit niks uit wanneer ik een nieuwe mol ontmoet en die er niet vandoor gaat.  Ik heb een kat en ik zou hem voor niemand ter wereld wegdoen, telt dat mee?

9. Wat was als kind je lievelingseten en wat lustte je totaal niet:

Wij maakten onze moeder 's nachts wakker voor zelfgebakken frietjes of macaroni.  Anders lustte ik bijna niks als kind: geen boter, vlees tenzij goed doorbakken met korstjes, geen kaas, rijst, sauzen, groenten in 't algemeen tenzij weeral krokant.  Zelf had ik geen interesse in koken, ik kon aan mijn 15de nog geen ei bakken.

10. Lust je dat nu nog (niet) of heb je andere favorieten:

Uiteraard lust ik nog steeds heel graag frietjes en pasta.  Nu ik alles op mijn eigen wijze klaarmaak eet ik vrijwel alles, zelfs steak eet ik nu liever lekker saignant dan doorbakken en haast elke groente eet ik nu.  Ik zou elke dag Italiaans kunnen eten en 't liefst met liefde zelf klaargemaakt!

Ik geef dit allerliefste stokje door aan Lazy en Watje, veel plezier ermee.

18:56 Gepost door Foxy in Liefde | Permalink | Commentaren (4) |

Commentaren

dag foxy U hebt een leuk blogje.Dankjewel voor uw bezoekje en ja het is nog een paar weekjes maar die zijn zo vlug voorbij.Het is een speciale dag voor vele daarom zet ik er af en toe een valentijnsgedichtje op,wens u een hele fijne dag,vele groetjes

Gepost door: REGENBOOGJE | 20-01-08

Reageren op dit commentaar

hihihi eu, heb het stokje al eens van iemand anders gehad en ook ingevuld :-)

Gepost door: watje | 20-01-08

Reageren op dit commentaar

Een stokje Voor mij ? Da's lang geleden.

Gepost door: Lazyman | 21-01-08

Reageren op dit commentaar

Wel wel Aangenaam verrast! Ik kom zeker en vast nog is lezen. Beetje te luie ogen vandaag om echt diep in je blogje te vragen, maar hij prikkelt wel hoor!

Gepost door: Einstein Brain | 22-01-08

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.