01-12-07

Dirty habits

Mr HankyWat is het toch met mannen en rare gewoontes zoals om de twee minuten een vette groene rochel op straat spugen?  Of zonder schaamte winden laten terwijl ikzelf het ophoud tot ik buikkrampen krijg en me even afzonder.  Ik weet wel, het is de natuurlijkste zaak van de wereld maar ik word er liever niet mee geconfronteerd en ik wil niet weten wat ze gegeten hebben omdat ze met wijdopen mond in mijn reukveld boeren.

 

Mijn vorig lief lag op een keer reeds in bed terwijl ik nog bezig was met tv en lichten uit te doen.  Toen ik in de slaapkamer kwam, lag hij met de dekens stevig vastgeklemd onder zijn kin en aan zijn schuldige blik zag ik dat hij net een stinkerd gelaten had.  Dat was grappig en snoezig, hoe kan je daar nu kwaad om zijn.  De geniepige stinkerd.  Een andere ex van me integendeel, wapperde met de dekens zodat ik op geen enkele manier aan de geur kon ontsnappen.

 

Mijn sterrenbeeld is Maagd, een aardeteken.  Ik lees geregeld mijn horoscoop, vooral dan wanneer ’t slecht gaat.  Niet dat ik er heilig in geloof en ernaar leef want meestal zijn die voorspellingen toch te algemeen en voor iedereen van toepassing.  ‘Zorg goed voor uw gezondheid deze week’ of ‘wees voorzichtig met uw geld’.  Jah, wie niet? Ik merk ik wel dat de beschrijvingen van karakter per sterrenbeeld grotendeels kloppen.  Ik las eens een artikel uit een vrouwenblad over je sterrenbeeld en je seksleven.  Bij Maagd staat: ‘is hij niet schoon en ruikt hij niet lekker, dan komt hij jouw bed niet in.  Seks in het bos?  Jak, dat prikt, en al die beestjes .. ‘  Klopt als een bus.  Ik hou niet per sé van seks in de natuur en ben erg gevoelig als het op hygiëne aankomt.

Mannen met veel haar op de borst, oksels en intieme delen vind ik vies.  Niet alleen vind ik het onaantrekkelijk, vies ruiken en onprettig wanneer je een haartje uit je mond moet vissen.  Vrouwen worden immers ook verwacht zich te ontharen op plekken waar geen haar hoort.

Terug naar de stinkerd, hij kon van zodra hij ontwaakte naar de wc gaan die in de badkamer staat.  Dan moest ik mij nog wassen en al kwam ik blinkend uit de douche, het was net alsof de geur in de stoom hangt en dan aan je lijf blijft plakken.  Dat vond ik tactloos van hem, zelf zou ik dat nooit doen.  Kies dus bij samenwonen voor een toilet buiten de badkamer.

Dezelfde stiekeme stinkerd heeft nog een veel ergere dirty habit: lafheid.  Nadat we elkaar een week of meer niet meer zagen (knipperlicht-/ramprelatie) belde hij me op om me naar zijn flat te lokken, met ’t excuus dat hij me zo miste en er serieus meer en meer over nadacht om toch maar te gaan samenwonen en blablabla.  Eigenlijk kwam het er gewoon op neer dat hij zin in seks had.

Uit wraak en onmacht ging ik dan de nacht erop aan zijn deur bellen, en zo gemakkelijk als hij me de nacht ervoor miste, maakte ik hem nu opeens ziek en zot dus belt hij de politie.

Zo ben ik ook vannacht weggebracht als een crimineel, enkel omdat ik aan zijn deur stond.  We praatten en ineens zei ik iets dat hem niet aanstond dus flikken bellen maar.  ‘Hallo, mijn ex staat weeral aan mijn deur en ze valt me lastig, kunnen jullie haar komen halen of opsluiten voor een nacht?’  Hij stond in zijn portaal, ik een meter verder tegen de muur geleund.  'Steek ze maar in de combi, hou ze in de gaten want ze stalkt me!'

De avond ervoor echter had hij me opgebeld, was daarna blij me te zien, hebben gezellig tegen elkaar gelegen in bed, seks gehad en ng wat nagepraat tot we verstringeld in elkaar’s armen in slaap vielen maar daar had de politie geen oren naar en staken me genadeloos in de combi om een paar uur in de cel door te brengen.

Lichaamshaar kan je waxen, baard-of ander lang haar kan je kappen tot iets modieus en zo zijn er nog een heleboel dingen die je kunt veranderen maar een stiekeme stinkerd echter nooit, dat zit in zijn karakter: onbetrouwbaar en laf.

Nu moet ik dringend plassen want ik kreeg er geen druppel uit met die camera en dat felle licht in de cel.

13:30 Gepost door Foxy in Liefde | Permalink | Commentaren (6) |

Commentaren

straf verhaal met dat felle licht? een fantasieke:-)
mmm, vroeger hield ik ook mijn scheten op tot ik er maagkrampen van kreeg, nu probeer ik in te schatten of hij zou stinken en geen muziekske maakt, maar probeer toch een beetje discreet te zijn:-) zo zijn er toch ook meer mannen hoor,
chatsite op mijn blog? is da ding van een mini chat?

Gepost door: watje | 01-12-07

Reageren op dit commentaar

Rofl!!! I just lóóve fartstories :)) Groetjes van een andere smetvrezende Maagd!

Gepost door: Nina | 02-12-07

Reageren op dit commentaar

Hallo, Ook jouw blog is ondanks de storm van het voorbije weekend niet weggewaaid zie ik. Waarschijnlijk omdat je bezoekers het hier leuk vinden en het dan ook willen behouden. Of moet ikzeggen helpen vasthouden. Nog een leuke avond en tot nog eens…

Gepost door: arroyo de la miel | 02-12-07

Reageren op dit commentaar

Goede vettige story Ik hou trouwens ook niet van die vervelende flosdraad tussen mijn tanden. Maar ahum, dit gaat de verkeerde kant op :-)

Gepost door: Lazyman | 04-12-07

Reageren op dit commentaar

Liefde Ik heb trouwens net ook een verhaaltje over liefde geschreven ;-)

Gepost door: Lazy'ke | 04-12-07

Reageren op dit commentaar

My God, wat een zak.

Gepost door: Chaoot | 05-12-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.