25-11-07

Mijne velo

velo 2Ben net terug van sporten.  Heb sinds een weekje een koersvelo en wou hem uittesten door een stukje te rijden aan zee.  Een stukje werd 10 km met tegenwind van 45km/u (recht uit de zee) dus even moest ik zo hard stampen dat ik amper vooruit geraakte.

Toch doorgezet en het was meer dan de moeite waard, in 't terugkeren kon ik lekker doorstampen met de wind in mijn rug.  Het zeewater spatte over de dijk in mijn gezicht terwijl ik zwetend maar gelukkig naar huis koerste.  Thuisgekomen kon ik amper de trap op.  Nu zit ik hier nog nagenietend van mijn 'high' snel dit berichtje te typen want deze ervaring wou ik toch met jullie delen.  Ik ben zo blij met mijn fietsje!

14:44 Gepost door Foxy in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (9) |

Commentaren

aha als je u nu al zo geforceerd hebt en je kan niet meer de trappen op, wacht dan maar op het naplezier morgen, dan ga je elke pees en spier voelen in uw benen, hihihii

Gepost door: watje | 25-11-07

Reageren op dit commentaar

No worries Ben meer gewoon dan dat hoor, was niet geforceerd mr vermoeidheid aan 't eind vd week x

Gepost door: Foxy | 25-11-07

Reageren op dit commentaar

Aha! She's back! Ik dacht twee weken geleden nog: hoe heette die ene blog daar weer? Met die goeie stukjes? Waarvan iedereen het zo spijtig vond dat er niks meer verscheen? Iets met Foxy... Foxy Columns. Toch spijtig dat die niets meer geschreven heeft.

En dan ineens zie ik je naam weer in de lijst met updates staan (twee dagen nadat ik dat dacht ofzo). En 't was verdorie twee jaar geleden dat ik hier nog geweest was! En 'k was je nog niet vergeten! Dat wil toch iets zeggen hè? Nu niet meer stoppen hoor...

Gepost door: Liza | 26-11-07

Reageren op dit commentaar

mmm dju toch en ik al lachen in mijn binnenste:-)

Gepost door: watje | 26-11-07

Reageren op dit commentaar

Haha, nog een gemeenschappelijk kenmerk. Een fietsgoeroe... geniet van je nieuwe fiets.

Gepost door: Lazyman | 27-11-07

Reageren op dit commentaar

Watje Dat dacht ik al watje, pech hoor want heb niks van zeer behalve hoog tussen mijn billen. Een mannenzadel is pijnlijk! (tweedehands-velo van een vriend van me).
Waarom zet je geen chat op je site? Gemakkelijk reageren zo, anders schrijf ik antwoorden op je laatste artikels die er niks mee te maken hebben : )

Foxy x

Gepost door: Foxy | 28-11-07

Reageren op dit commentaar

Je kan is gaan kijken voor een vrouwenkoersfietszadel, maar volgens mij is dit UNISEX. Je kan beter een vrouwekoersbroek kopen. Doet echt wonderen. En ik moet toegeven, ik heb een-koersfiets-met-een-vrouw-op-in-koersbroek fetish ;-)

Gepost door: Lazyman | 28-11-07

Reageren op dit commentaar

:o) Ik heb net een nieuwe mountainbike, I know what it's like!
Dit weekend gaan we naar zee, ik denk dat ik een ritje op het strand niet uitsluit.

Gepost door: Chaoot | 28-11-07

Reageren op dit commentaar

Jep, dat was ik Je vraagje over wie dat lieve reactietje naliet stond op de juiste site, dat was ik ja... Maar ik zette mijn link er niet bij omdat mijn blog ook al zo lang stilligt...

Gepost door: Liza | 28-11-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.