01-11-05

Mopje

Een jonge buikspreker heeft een optreden in een club, met zijn pop op de knie. Hij gaat door zijn gebruikelijke materiaal van domme blondjes moppen, tot een grote forse blondine voor in de zaal opstaat en problemen begint te maken.
"Okay eikel, ik heb nu wel genoeg gehoord van je denigrerende blondinemoppen! Wat doet jou denken dat je van vrouwen op die manier een stereotype kan maken? Wat hebben de fysieke attributen te maken met de waarde van een menselijk wezen? Het zijn klootzakken zoals jij die ervoor zorgen dat ik niet gerespecteerd wordt in de maatschappij, dat ik niet mijn volledig potentieel als mens kan ontplooien... Allemaal omdat jij denkt dat discriminatie in de naam van humor moet kunnen!"
Verbouwereerd begint de buikspreker zich te verontschuldigen, maar de blondine onderbreekt hem: "Hou jij je erbuiten, ik heb het tegen die klootzak op je knie!"

10:57 Gepost door Foxy | Permalink | Commentaren (1) |

Commentaren

hihihi, goe gevonden
btw: onlangs in de gazet: mannen worden lomper naar het kijken van blondjes, of het is eerder te zeggen dat mannen zich als debielen gedragen omdat men denkt dat blondines lomperiken zijn.

Gepost door: watje | 22-11-07

Reageren op dit commentaar

De commentaren zijn gesloten.